Super søndag

Havregrød med rosiner samt en smoothie med banan, nyplukkede brombær og frisk ingefær – så dejligt startede dagen! Desværre var avisen ikke dukket op til at fuldende morgenen.. Herefter tog jeg cykelen og drog afsted på en kulturel tur! I dag har der nemlig været gratis entré på en række museer, hvis man blot kunne fremvise et billede af en S-tog-station (i princippet skulle man benytte toget, da dette også har været gratis i dag..)! Jeg nåede tre museer, som jeg ikke har besøgt tidligere.. Først Kunstindustrimuseet i Bredgade, dernæst Charlottenborg Kunsthal ved Nyhavn og til sidst Kunsthallen Nikolaj på Nikolaj Plads.

Jeg tog billeder alle tre steder, og deler derfor indlægget op i tre dele, så i dette vil jeg vise billeder fra første stop.. Billederne fra de to andre steder bliver vist tirsdag og onsdag!

Kunstindustrimuseet har mange gode deludstillinger- og de kan varmt anbefales. For tiden kan du bl.a. se Walk on the Wild Side, hvor der er fokus på modedesigneren Margit Brandt, Survival of the Fittest, som giver et kig ind i den industrielle designproces fra skitser til færdigt produkt og derudover er  der en række dansk design fra fordums tid til i dag.

Billeder fra Kunstindustrimuseet:

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Kunst. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s