Muffins med hindbær og hvid chokolade

Nu er der efterhånden en del, som har efterspurgt opskriften på disse lækre muffins, og derfor vil jeg hermed offentliggøre den.. Jeg har desværre ikke noget billede, så det må I tænke Jer til! Værs’go:

Til 12 stk:

200g smør

200g rørsukker

Korn af en ½ stang vanilje

3-4 store æg

200 g mel

1 knivspids salt

2 tsk. Bagepulver

75-100 g grofthakket hvid chokolade

125 g frosne hindbær

 

Pisk smør, sukker og vanilje tykt og cremet. 

Pisk æggene i ét af gangen og pisk herudover 3-4 min.

 Bland mel, salt og bagepulver, sigt og vend blandingen i dejen sammen med chokolade og hindbær.

 Fordel dejen i velsmurte, let raspede muffinforme og bag kagerne ved 200 grader i 15-20 min, til de er faste.

 Lad kagerne afkøle lidt i formene, inden de flyttes over på en bagerist.

 Kan evt. serveres med friske bær og flødeskum rørt med lidt kaffe/karamel og karamelflager blandet i.

 God fornøjelse 🙂

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Mad & drikke, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s